Χρησιμες Πληροφοριες για κουφωματα

Οικονομια

Με την κατάλληλη επιλογή κουφωμάτων μπορεί να επιτευχτεί σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας της τάξεως του 55% συνεπάγοντας χαμηλότερο κόστος για θέρμανση και ψύξη για την οικία.

 

Αυτό επιτυγχάνεται με τα ενεργειακά κουφώματα ή αλλιώς θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα. Η διαφορά τους με τα συμβατικά παράθυρα αλουμινίου είναι ότι με την χρήση μονωτικού υλικού (συνήθως πολυαμιδίου) χωρίζεται το κούφωμα σε δυο μέρη, εσωτερικό και εξωτερικό. Με αυτόν τον τρόπο εμποδίζεται η μεταφορά θερμότητας από την εσωτερική στην εξωτερική επιφάνεια.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

Ηχομονωση

Πολύ συχνά η κυρίαρχη ανάγκη του πελάτη επικεντρώνεται στην προστασία της οικίας από τους εξωτερικούς θορύβους και γενικότερα την ηχορύπανση. Μπορούμε να σας προτείνουμε μια σειρά από επιλογές ώστε να βελτιωθεί η ηχομονωτική απόδοση του κουφώματος. Συγκεκριμένα προτείνουμε τα εξής:

 

• Θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα αλουμινίου τα οποία προσφέρουν μεγαλύτερη ηχοπροστασία λόγω της χρήσης του πολυαμιδίου.
• Ανοιγόμενα ή ανασηκώμενα κουφώματα τα οποία μονώνονται αποτελεσματικότερα από τα συρόμενα κουφώματα καθώς στην πρώτη περίπτωση γίνεται χρήση αφρωδών ελαστικών περιμετρικά του κουφώματος και στην δεύτερη περίπτωση βουρτσάκια τα οποία δεν θωρακίζουν πλήρως.
• Ηχομονωτικούς υαλοπίνακες. Αυτό το σημείο αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για τις ηχομονωτική ικανότητα του κουφώματος. Διπλή υάλωση με κενό ανάμεσα μαζί με την χρήση ηχομονωτικών μεμβρανών αποτελεί μια αξιόπιστη λύση.

Ασφαλεια

Η εταιρία μας σχεδιάζει αλουμίνια με βάση τις ανάγκες σας για μια ασφαλή κατοικία. Χρησιμοποιούνται ενισχυμένα προφίλ, ενισχυμένες περσίδες ρόλων, πίροι ασφαλείας και μηχανισμοί υψηλής ασφαλείας περιμετρικού κλειδώματος σε πολλαπλά σημεία.

 

Επίσης, τοποθετούνται αδιάρρηκτοι υαλοπίνακες οι οποίοι με την χρήση ειδικών μεμβρανών και ειδική διάταξη της υάλωσης μπορεί να επιτευχθεί αντβανδαλιστική και αλεξίσφαιρη προστασία.